Как работим ние

Ние търсим и намираме детегледачки за Пловдив и региона.

Преди всичко, ние от Мами-Хелп ООД, гр. Пловдив държим на директния контакт, както с нашите клиенти, така и с нашите детегледачки. За нас е важно да се срещаме с всеки индивидуално, за да имаме ясна предстакак работим ние, Мами-Хелп ООД, Детегледачки за Пловдивва с какви хора работим. Това е нашия първи тест- личната преценка. Контактът очи в очи е ключът към правилния анализ на човека срещу нас.
След първоначалната ни преценка при срещата с потенциалната детегледачка, ние изискваме да ни се предоставят всички необходими документи относно:
1. Лични данни (трите имена, ЕГН, адрес, телефон, произход)
2. Образование и квалификации (дипломи, сертификати, допълнителни квалификации, трудова дейност)
3. Здравословно състояние (медицинско свидетелство, свидетелство за съдимост, свидетелство за психическа пригодност)
Всяка детегледачка попълва въпросник, чрез който ние се запознаваме със семейното й положение, хобита, интереси и допълнителни познания в различни области. Предлагаме попълване на тестове за психическа стабилност, които се оценяват и проверяват от квалифицирани психолози.

Разбира се, не пренебрегваме и нашите клиенти, а именно семействата, които имат нужда от доверен човек, който да поеме грижите за детето. Ние отделяме цялото необходимо време и енергия за контакт с всеки един потенциален клиент. Насреща сме да чуем всяко Ваше желание и изискване, до най-малката подробност, която сте готови да ни споделите. По този начин най-лесно и бързо ще можем да Ви предложим човек, който ще отговаря на Вашите зададени критерии. На всяко семейство предлагаме въпросник, чрез който разбираме исканията му.

След индивидуалните ни срещи и запознаване с всеки клиент или детегледачка, ние създаваме база данни, която ни дава възможност да осигурим най-добрата детегледачка за дадено семейство, както и най-добрата работа за дадена детегледачка.

Индивидуалният подход е водещ за нашата фирма, затова не се колебайте да се свържете с нас.